Ulei de cocos Bio pentru uz cosmetic 100ml

69.00lei

Ulei de cocos Bio pentru uz cosmetic 100ml obtinut prin presarea la rece a pulpei proaspete de nucă de cocos.

Stoc epuizat

Uleiul de cocos pentru uz cosmetic este un ulei saturat, solid în jurul valorii de 25 de grade si lichid la temperaturi mai ridicate. Este foarte hrănitor și reduce în mod semnificativ deshidratarea pielii; se utilizează pentru a trata pielea uscată și deteriorată, crăpată sau aspra; se poate aplica pe pielea arsă de soare pentru a calma roșeața și iritatia.

Uleiul de cocos este indicat pentru părul incalcit. Se aplică înainte de șamponare ca o mască de păr; după ce l-ați împrăștiat uniform pe păr, vă împachetați părul într-un prosop și il lăsați asa pentru câteva minute.

Uz

cosmetic

Obtinere

prin presare la rece

Ingrediente

ulei de cocos natural Bio pentru uz cosmetic

Cantitate

100 ml

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei de cocos Bio pentru uz cosmetic 100ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Updating…
  • Niciun produs în coș.