Ulei de Baobab 50ml

190.00lei 140.00lei

Uleiul de BAOBAB este un ulei de calitate superioară datorită prezenței acizilor grași esențiali, a vitaminei C si a vitaminei E.

Stoc epuizat

Uleiul de Baobab contine de 6 ori mai multa vitamina C decat o portocala. Are proprietăți antioxidante, emoliente, de netezire și confera elasticitate pielii.

Are o gamă largă de utilizări:

  • folosit pentru masaje pentru a obtine o piele catifelata si fina,
  • pentru a calma roșeața, iritații după barbierit,
  • in cazul vergeturilor si a cicatricilor prin stimularea sintezei de collagen si elastina,
  • ajuta la calmarea si repararea pielii afectate de psoriazis.
  • Excelent și pentru părul uscat și fragil.

Recomandarea noastra: Foloseste uleiul de baobab zilnic. Foloseste-l ca tratament pentru par, crema pentru fata, demachiant, tratament pentru ungii, serum anti-imbatranire, pentru a inlatura cicatricile

Uz

cosmetic

Obtinere

prin presare la rece

Ingrediente

ulei de seminte de arbore de Baobab

Cantitate

50 ml

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei de Baobab 50ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Updating…
  • Niciun produs în coș.