Neem Oil 30ml

60.00lei

Uleiul de Neem este utilizat în scopuri cosmetice și medicale de sute de ani, în special in medicina ayurvedică. Se extrage din frunzele și fructele unei plante numite Azadirachta indica, originară din India și din Birmania.

Stoc epuizat

Neem Oil are proprietăți antivirale, anti-bacteriene, antiparazitare, antiseptice și antifungice, ceea ce îl face adecvat nu numai pentru tratamentul sănătății și frumuseții noastre, dar și pentru protecția plantelor și animalelor împotriva atacurilor de către paraziți.

Formidabil aliat împotriva căpușelor și puricilor. Utilizat pur, sau amestecat cu alte produse cosmetic sau uleiuri esentiale pentru a-i conferi un miros placut, este de asemenea eficient împotriva muștelor și țânțarilor.

Uz

cosmetic

Obtinere

prin presare la rece

Ingrediente

ulei de semințe de arbore Azadirachta Indica

Cantitate

30 ml

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Neem Oil 30ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Updating…
  • Niciun produs în coș.